filament ekstruder suga v0.1 beta

filament ekstruder suga v0.1 beta

projekte består av deler du kan kontakte meg på discord kanalen.

kjører lcd 16x 2 i2c på uno arduino bruker mosfet å 10k resistor en potensiometer

jhead noozle augder drill 17

mm tube 18 mye heat tape en drill thermistor heat element. mosfet styrer ekstern strøm. fra digital pwm . 1 kanal drill er konstant. har ikke skreve programme enda. de som vil joine kan besøke meg på discord

dette er suga v.02 beta. versjon 1 blir den fungerende versjonen

det vanskeligste arbeide er gjort. kun motor noozle plast extruder å augder rør drill 16- 17 mm . det vanskeligste arbeide er gjort. mangler digital tempratur kontroller solid state relay. motor controller . for drillen. alt er bestilt . mulig noozle må forbedres den er tapet på plass med kaption tape. men du vil se måle . å kunne bestille brass modul som er flat å kan plasseres innpå . ved hull i midten. med drill 1,75 høl. har sett folk bruke varme eproxy, også. for å tette de som isolerer filamente fra å renne ut på siden, å ting går feil. miljø projekte er åpen kilde på siden min. du kan kontakte på discord kanalen eller komentere her.. spørsmål ang projekte. maskinen er kun under utvikling. stl filene kommer på thingiverse. det jobbes med en wiki side her også…

1 Comment on "filament ekstruder suga v0.1 beta"

    I was excited to discover this website. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things on your website.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


*