tobakks tårn litt under solt men

tobakks tårn litt under solt men

Åpne bilde
folk var desperat på butikken. 16 mai 2022.. nesten tomt alt. gikk bare ut, uten å handle noe. ble kvalm. spydde nesten… makan te saue flokk….første tårn, for salat. shili krydder, annet. tobbakk.. trenger en til slik. glad har mangen 3d printere. men hadde gjor seg med filastruder som kan lage filament. helst fra tyskland.
Åpne bilde
frøene startet live inne med uv led lyss
Åpne bilde

vokser værtikalt tobakk. i norge er de ikke lov å selge tobakk. så dette er kun for eget bruk. å gaver til vænner familie. tobakken må tørkes, lurt å teste forskjelige metoder, kokos ifølge en kjenner. bruker eggeskall kaffe grut blandet jord sand spon. fin mix. sand har mineraler å gir god start det å.

tårne er 3d printet, men filament er svindyrt, så trenger en filastuder maskin eller filament ekstruder. folk 3d printer utrolig mye ynyttig søppel. som ting til å holde playstation kontrolleren. dette er dyrking av planter da. akurat nå tester jeg ut https://www.thingiverse.com/thing:4541827/files den vil hjelpe å rote sarpo mira potet plantene. berdeskaps poteter. så får se hvordan går da …….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


*