Begynner på introen til kanalen på youtube i mens

en bra intro er , som en galleons figur for et skip. tidene blir har harderere å hardere. mærker kunder på finn.no som besøker listen min, å trenger noe. har betalings problemer. væl det er der jeg kommer på banen. det meste jeg har kan byttes mot annet. ta med en kasse. i dag har jeg nesten klart å lage en ferdig connector til metal arbeids borde til drivhuse. den skal nå avformes i sillikon , å repilleres , ut av abs plast , som er smeltet i aseton. men jeg er like blakk som kundene mine. trenger 37 kr til en silikon tube. men det går greit ,kan la det vænte. i mellomtiden blir det jobbing med ny intro på kanalen. første videon på premieren blir om fra bilde til svg til gcode ,på cnc 3018. denne siden handler om hage dyrking og gjennvinning , du kan sponse meg med å kjøpe frø, du får de billigere andre steder. har holt på i årevis å forsket på plastikk forming. en 3d printer er helt fantastisk å ha. en cnc maskin kan gjøre det samme. bare at du må ta vækk aksen under slik at det blir en form for 2d grabering. eller . du lager et 3d bilde horisontalt, men kan ikke kjære ut underl. du snur heller blokken du freser.

skreve av jef altmuligmann

4 thoughts on “Begynner på introen til kanalen på youtube i mens”

  1. Right here is the perfect web site for anyone who hopes to find out about this topic. You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually would want toÖHaHa). You definitely put a new spin on a topic that has been discussed for decades. Excellent stuff, just great!

  2. Fantastic Info! But Im having some trouble trying to load your blog. I have read it numerous times before and in no way gotten a thing like this, but now when I try to load a thing it just takes a bit while (5-10 minutes ) after which just stops. I hope i don???¨º?¨¨t have spyware or a thing. Does anyone know what the difficulty might be?

  3. I was excited to discover this website. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things on your website.

Leave a Reply

Your email address will not be published.